27 Şubat 2010 Cumartesi

FIRINDA ET




MALZEMELER:

1 kg ince dövülmüs et
6-7 adet patates
1 kuru sogan
yarim cay bardagi süt
tereyagi
pulbiber
tuz
karabiber
kekik
1 dis sarimsak


YPIMI:

Etlerimize baharatlarini ekleyip ve bir dis sarimsagi sikarak karistiriyoruz
daha sonra sütümüzü ekleyip bu sos icinde bi 20 dk bekletiyoruz
patatesleri küp küp veya istege göre dogruyoruz ayni sekilde soganimizida irice dogruyoruz,
simdi firin kabimiza et,patates ve sogani koyup karistiriyoruz en son üzerine tereyagindan ince dilimler kesip yerlestiriyoruz ve 180°C yavas yavas pisirmeye birakiyoruz


AFIYET OLSUN !!!!!

3 yorum:

  1. SÜPERRSSINN KIZZ EMOOSS :))

    Zakayla mübide yanimda selamlari var hee:)
    Agzimiz sulandi yemekler cok gozel gözikir:)
    Murat abi yasadii haa:)

    Hadi bacim afiyet bal seker olsun..Öptümm:)

    PS: Bizide cagirda bizde yiyek:)

    Nagi

    YanıtlaSil
  2. selam biz arzu ve selma
    suan kimya dersindeyiz. güya referat yapiyopruz.....:D

    yemeklerine baktik agzimiz sulandi, aciktik emine bacim su yemekleri yapda bizide cagir yiyelim...

    cok güzel görünüyorlar.....:D
    lütfen davetini en yakin zamanda bekliyoruz
    enistemizin allah yardimcisi olsun. dikkat etsin fazla kilo almasin...;D

    YanıtlaSil
  3. merhaba emine hanim,
    gördügümüz kadariyla cok becerikli birisiniz.Bütün yapdiklarinizi denedim, hepside cok güzel oldu.Basarilarinizin devamini diliyorum.sevgilerimle NEBAHAT(Bursa)

    YanıtlaSil